Θρίλερ στα νότια Προάστια:Τι είπε η 32χρονη για τον σύντροφό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίλερ στα νότια Προάστια:Τι είπε η 32χρονη για τον σύντροφό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις δραματικές στιγμές που αναφέρει ότι έζησε με τον 39χρονο φίλο της, πριν αυτός πέσει από τον 3ο όροφο του διαμερίσματός τους στη Βούλα, διηγήθηκε στον ΣΚΑΪ η 32χρονη γυναίκα.

Όπως υποστήριξε, το μοιραίο βράδυ είχε τσακωθεί με το σύντροφό της που την είχε δείρει. «Κάλεσα την αστυνομία και τους είπα “ελάτε γρήγορα υπάρχει ξυλοδαρμός, υπάρχει κάποιος σε έξαλλη κατάσταση”».

«Ξανακάλεσα την αστυνομία, δεν ήρθε γρήγορα, αλλά αυτός φοβήθηκε και βγήκε στο μπαλκόνι. Κλείδωσα την μπαλκονόπορτα… Δεν άκουγα τίποτα δεν τον έβλεπα από τη μπαλκονόπορτα, δεν άκουσα τίποτε, κανένα θόρυβο, και όταν άνοιξα δεν υπήρχε» δηλώνει η κοπέλα.

Η 32χρονη ανέφερε ότι κάλεσε για τρίτη φορά την αστυνομία και ενημέρωσε ότι δεν βλέπει το φίλο της, καθώς δεν τον διέκρινε αρχικά στο έδαφος από το μπαλκόνι. Τελικά «ήταν δίπλα στο αμάξι του… Ζητούσε βοήθεια γιατί πονούσε πολύ, κρατούσε στο ένα χερι το κινητό, στο άλλο τα κλειδιά».

«Είχε λίγο αίμα στη μύτη του, δεν ήταν χτυπημένος στο κεφάλι δεν ήταν χτυπημένος πουθενά» σχολίασε δε, διερωτώμενη πώς ένας εύσωμος άνδρας βάρους 120 κιλών παρουσίαζε τέτοια εικόνα μετά από πτώση από σημαντικό ύψος.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.