Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Η οικογένεια του, απλοί φίλαθλοι, πρόεδροι όλων των ομάδων, πολιτικοί, όλος ο Παναθηναϊκός θα είναι στη Μητρόπολη το πρωί της Τρίτης για το τελευταίο αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Η ώρα για το «ύστατο χαίρε» στον σπουδαίο Θανάση Γιαννακόπουλο πλησιάζει. Φίλοι, γνωστοί αλλά και «αντίπαλοι» θα πουν το τελευταίο αντίο στον εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού συλλόγου, ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη Τρίτη (18/3) σε ηλικία 88 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ένας πραγματικός «τυφώνας», με αγνή και ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα του, ο οποίος, μαζί με τον πατριάρχη της οικογένειας Παύλο, έχτισε μία αυτοκρατορία στο τμήμα μπάσκετ του «τριφυλλιού». Ένας παράγοντας άλλης εποχής, που κατάφερε να ενώσει ακόμα και αντιπάλους, που κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση για την πολυδιάστατη και ανυπολόγιστη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Πλήθος κόσμου, πολιτικοί, επίσημοι, παράγοντες του αθλητισμού, ιδιοκτήτες μεγάλων ομάδων και φίλαθλοι κάθε «χρώματος», θα αποχαιρετίσουν τον Θανάση Γιαννακόπουλο αύριο το πρωί (26/3) στην Μητρόπολη Αθηνών. Το λαϊκό προσκύνημα της σορού του θα ξεκινήσει στις 8:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 12:30.

Κατόπιν, στις 14:00, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και έπειτα θα γίνει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, δίπλα στον πολυαγαπημένο του αδερφό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.