
Τραγική κατάληξη είχε η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη μίας νεαρής γυναίκας στο νησί της Τήνου, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το νεογνό, το οποίο γεννήθηκε πρόωρα μετά από έξι μήνες κύησης.
Το νεογνό γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, ωστόσο μετά τις προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, για έξι ώρες ήταν στη ζωή.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για αεροδιακομιδή, ωστόσο στη Σύρο είχε βάρδια ελικόπτερο Σινούκ που δεν μπορούσε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο της Τήνου.
Στο νησί δεν έφτασε, λόγω μηχανικής βλάβης, ούτε το Σούπερ Πούμα, που απογειώθηκε από τη Ρόδο.
Άλλο Σούπερ Πούμα απογειώθηκε από τη Λήμνο, μετέβη στη Σύρο να παραλάβει γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ, άλλα όταν έφτασε στην Τήνο ήταν πλέον αργά για το νεογνό.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Καταστροφική προφητεία του Νοστράδαμου για το τέλος του 2025: Τρεις φωτιές, ανθρώπινο αίμα και η καταστροφή της Δύσης
- «Καλή τύχη» και προσφυγή στα δικαστήρια: Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη φέρνει πολιτική καταιγίδα ανάβοντας φωτιές μεταξύ κυβέρνησης και Δούκα
- Ο Πούτιν απειλεί… χαλαρά τον Τραμπ και δεν πτοείται από κυρώσεις: «Η απάντηση θα είναι συντριπτική»