Ξυλοκόπησαν 22χρονη στο κέντρο της Λάρισας – Τι κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες

Ξυλοκόπησαν 22χρονη στο κέντρο της Λάρισας - Τι κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα τού μοντέλου, είναι η τρίτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Αιμόφυρτη κατέληξε στο νοσοκομείο 22χρονη από τη Λάρισα, η οποία δηλώνει μοντέλο, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από δύο νεαρούς, ηλικίας 22 και 20 ετών, στο κέντρο της πόλης.

Όπως κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη στην Τρίγωνη πλατεία, λίγο πριν από τις 10 τη νύχτα της Δευτέρας, και η 22χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δύο σπασμένα πλευρά, σπασμένη μύτη και όλο το σώμα της ήταν γεμάτο αμυχές και μώλωπες.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που προχώρησε σε προσαγωγές και στη σύλληψη νεαρού άνδρα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια. Στο μεταξύ, η κοπέλα και η μητέρα της υπέβαλαν μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων νεαρών, ενός 22χρονου και ενός 20χρονου.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα τού μοντέλου, είναι η τρίτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ισχυρίστηκε ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην 22χρονη με κατσαβίδια και ξύλα με σκοπό να τη σκοτώσουν. Μάλιστα, είπε πως πρόσφατα η κοπέλα γλίτωσε από θαύμα, όταν την έριξαν σε μία τζαμαρία και γέμισε το κορμί της γυαλιά.

Επίσης, κατήγγειλε ότι ο λόγος της επίθεσης είναι ότι ο 22χρονος είναι αδελφός μιας φίλης τού μοντέλου, ο οποίος φέρεται ότι δεν θέλει να κάνουν παρέα οι δύο κοπέλες.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.