
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 26 Μαρτίου και για οκτώ ημέρες στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής και συντήρησης δικτύου διανομής φυσικού αερίου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μαραθώνος από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Σπάτων έως τη συμβολή της με την οδό Καζαντζάκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα, περιοχής Δήμου Παλλήνης-Γέρακα-Ανθούσας, κατά το χρονικό διάστημα από 26-03-2019 έως 02-04-2019, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Λ. Μαραθώνος – δεξιά Λ. Σπάτων – αριστερά Ν. Καζαντζάκη – δεξιά Λ. Μαραθώνος.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».
Τελευταίες Ειδήσεις
- Η κίνηση -ματ του Ανδρουλάκη: Το πρόσωπο με το οποίο θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξεπεράσει την ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
- O τέλειος διάδοχος του Μητσοτάκη: Βγαίνει στα social media φτιάχνοντας κλίμα αλλαγής στη ΝΔ
- To πήρε απόφαση ο Μητσοτάκης: Τότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα