Ντάνος εναντίον κριτικών: «Αυτός που θα κρίνει να έχει διαβάσει όλο το βιβλίο»

Ντάνος εναντίον κριτικών: «Αυτός που θα κρίνει να έχει διαβάσει όλο το βιβλίο»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κυκλοφόρησε το βιβλίο του και όπως πάντα γίνεται πολλοί έσπευσαν να κρίνουν και να σχολιάσουν αρνητικά την απόφαση του.. 

Το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Ντάνος» είναι η πραγματοποίηση της επιθυμίας του να γράψει ένα βιβλίο και να ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής του. Στο βιβλίο μιλά για τις εμπειρίες του και το πώς έχει διαχειριστεί καταστάσεις που έχει βιώσει, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες της ζωής από πολύ μικρός. Πρόκειται για αυτοβιογραφική διήγηση , που όπως γράφει χαρακτηριστικά, αφιερώνεται «σε αυτούς που ψάχνουν να αντικρίσουν τη δική τους δύναμη».

Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος για το βιβλίο και μίλησε στο Secret: «Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε με την Αυγή Σαββίδου, εκείνη να γράφει και εγώ να αφηγούμαι; και μου πήρε τόσο γιατί ήταν σε μορφή συνεντεύξεων και χρειαζόταν χρόνος. Χρειάστηκε να προσθέσουμε περισσότερο υλικό το καλοκαίρι που επισκεφτήκαμε τη Σκιάθο. Έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες είναι 160 και σε κάθε αρχή του κεφαλαίου υπάρχει μια φωτογραφία που είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε και για όλους όσοι σχολίασαν αρνητικά το βιλίο του: «Εύχομαι μετά την ανάγνωση να το κρίνουν. Εγώ το αφηγήθηκα και πιστεύω πως, όταν δημιουργείς ένα βιβλίο, είναι ευχάριστο να αρέσει. Από εκεί και πέρα, η κριτική είναι δεκτή, αρκεί αυτός που θα κρίνει να έχει διαβάσει ολόκληρο το βιβλίο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.