
Κατέληξε το πρωί του Σαββάτου όταν ξέσπασε πυρκαγιά στον θάλαμό του.
Τραγική είναι η ιστορία του 53χρονου ασθενή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ κι απανθρακώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν ξέσπασε φωτιά στον θάλαμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Athens Voice, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα κι έβαλε μόνος του τη φωτιά.
Μιλώντας στο newsit.gr ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ περιέγραψε τη θλιβερή ιστορία του άτυχου ασθενή: «Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου KAT ότι εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον 4ο όροφο, στο τμήμα Λοιμώξεων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ασθενής. Ενημερωθήκαμε ότι ο ασθενής αυτός προσήλθε και νοσηλευόταν στο ΚΑΤ, χειρουργήθηκε επειδή ήταν τοξικομανής και είχε κάποια συμπλοκή με άλλους τοξικομανείς. Έφερε πολλαπλά τραύματα από επίθεση. Είχε σπάσει το πόδι του και το χέρι του και χειρουργήθηκε. Από πληροφορίες που έχουμε από το συγγενικό του περιβάλλον φαίνεται ότι έως πριν 40 μέρες, που ζούσε η μητέρα του, τον συντηρούσε οικονομικά. Όταν όμως αυτή πέθανε, αυτός κατέληξε άστεγος. Ταυτόχρονα ήταν και τοξικομανής, με αποτέλεσμα να μπλέξει και να συμβεί όλο αυτό με τον άγριο ξυλοδαρμό που είχε».
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο «φραπές» που θα πληρώσουμε θα είναι ο πιο πικρός της Ιστορίας μας – Πόσο θα κοστίσει στους Έλληνες το σκάνδαλο – Ποιοι τα πήραν
- Οι «χάκερς» που κανείς δεν περίμενε στα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη – Ο πανικός που προκλήθηκε από την πιθανή μόλυνση
- «Ευνοημένος» του Τραμπ απειλεί με δολοφονία κορυφαίο Δημοκρατικό – «Θα τον σκοτώσω για το μέλλον» (vid)