
Η θλιβερή λίστα μεγαλώνει σχεδόν καθημερινά...
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Η γρίπη συνεχίζει να θερίζει ζωές! Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη (28.02.2019) το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι νεκροί στη χώρα μας από την επέλαση της γρίπης έχουν φτάσει πλέον τους 91!
Όπως αναφέρεται στην τελευταία έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά την εβδομάδα 8/2019 (18–24 Φεβρουαρίου 2019) οι επισκέψεις σε ιατρό για γριπώδη συνδρομή παρουσιάζουν μείωση σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα 7/2019.
Την ίδια ώρα, στα Εργαστήρια Αναφοράς Γρίπης ελέγχθηκαν για ιούς γρίπης συνολικά 287 κλινικά δείγματα όλα από νοσοκομεία. Τα 103 (35,9%) εξ΄ αυτών ήταν θετικά για ιούς γρίπης και συγκεκριμένα τα 100 (97,1%) ήταν τύπου Α και μόλις τα 3 (2,9%) ήταν τύπου Β.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Παίζει στο παιχνίδι του Μητσοτάκη: Πότε ανακοινώνει το κόμμα του ο Σαμαράς
- Μετά την ανάρτησή της: Δημόσιο ευχαριστώ της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Έλενα Ακρίτα
- «Τα είχε σε έναν φοριαμό με κλειδαριά με συνδυασμό»: Το νέο στοιχείο για τη δολοφονία της διασώστριας στη Σύρο που ανατρέπει όσα ξέραμε