Υπάτιος Πατμάνογλου: «Έχω δύο οικογένειες, μία στον παράδεισο και μία στη γη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάτιος Πατμάνογλου: «Έχω δύο οικογένειες, μία στον παράδεισο και μία στη γη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης νιώθει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, 21 μήνες μετά το τροχαίο με την Porsche που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο μαζί με τη σύζυγό του Έμμυ και τη νεογέννητη κορούλα τους, ο Υπάτιος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή: «Είναι πολύ ωραίες είναι οι πρώτες μέρες με το μωρό. Νιώθω χαρμολύπη. Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία γενναία οικογένεια στη γη»

Μάλιστα έστειλε και ένα μήνυμα σε όλους: «Πίστη στον Θεό και προσευχή. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Δίπλα του και η σύζυγός του Έμμυ, η οποία όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σε ποιον μοιάζει το μωρό απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη ότι θυμίζει τον μπαμπά της!

Το ζευγάρι βγήκε από το μαιευτήριο και πήγε στα Μέγαρα, όπου μένουν οι γονείς της Έμμυς.
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου και η Έμμυ Βογιατζή ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στα Μέγαρα τον Δεκέμβριο του 2018.

Ήταν τον Φεβρουάριο του 2017, 21 μήνες πριν τον γάμο του, όταν είδε μπροστά στα μάτια του, να χάνονται η σύζυγός του, Αποστολία και ο γιος του, Παύλος. Πρόκειται για το συγκλονιστικό τροχαίο που πάγωσε την Ελλάδα. Η Πόρσε που οδηγούσε ο νεαρός Βακάκης προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου, που βρισκόταν σε χώρο προσωρινής στάθμευσης κοντά στη Θήβα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.