
Μέχρι τη διενέργεια του πλειστηριασμού πάντως, ο κτηνοτρόφος έχει οριστεί ως μεσεγγυούχος-φύλακας, υπεύθυνος να μη χάσει από τα μάτια του τα πρόβατα.
Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό αναμένεται να βγουν τις επόμενες ημέρες 200 πρόβατα στα Γρεβενά, επειδή ο ιδιοκτήτης τους χρωστάει στον ΕΦΚΑ 3.848,59 ευρώ και μία επιταγή 50 ευρώ.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Γρεβενών, σύμφωνα με το dikastiko.gr, ενέκρινε το δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό των ζώων τα οποία ήδη εκτιμήθηκαν στο ποσό των 12.000 ευρώ, υπολογίζοντας το κάθε πρόβατο στα 60 ευρώ.
Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται να διεξαχθεί σε συμβολαιογραφείο των Γρεβενών, στις 27 Φεβρουαρίου του 2018 από τις 14.00 μ.μ έως τις 18.00 μ.μ., της ίδιας ημέρας (27/02), ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 6.000 ευρώ.
Μέχρι τη διενέργεια του πλειστηριασμού πάντως, ο κτηνοτρόφος έχει οριστεί ως μεσεγγυούχος-φύλακας, υπεύθυνος να μη χάσει από τα μάτια του τα πρόβατα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Μετά την ανάρτησή της: Δημόσιο ευχαριστώ της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Έλενα Ακρίτα
- «Τα είχε σε έναν φοριαμό με κλειδαριά με συνδυασμό»: Το νέο στοιχείο για τη δολοφονία της διασώστριας στη Σύρο που ανατρέπει όσα ξέραμε
- Χτύπημα στα δεξιά του Σαμαρά: 2 πολύ δυνατά ονόματα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ