
Στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ.
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν για τρεις ώρες σήμερα οι συρμοί του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου λόγω τρίωρης στάσης εργασίας από τους εργαζόμενους.
Ειδικότερα, η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «το Σωματείο Εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ. διαπιστώνοντας μια σειρά οξυμένων προβλημάτων, που ταλαιπωρούν το επιβατικό κοινό, δυσχεραίνουν την εργασία των συναδέλφων μας και τελικά υποβαθμίζουν τις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες αποφάσισε τα εξής:
Να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/2/2019 προειδοποιητική στάση εργασίας (11.00- 14.00) στη Γραμμή 1 της ΣΤΑ.ΣΥ (ΗΣΑΠ).
Διεκδικούμε:
Αντιμετώπιση του φαινομένου της πολύωρης αναμονής του επιβατικού κοινού στα εκδοτήρια, με αντίστοιχη ταλαιπωρία τόσο των επιβατών όσο και των συναδέλφων εκδοτών.
Κάλυψη όλων των ελλείψεων σε ανταλλακτικά, που έχουν ως συνέπεια την απόσυρση συρμών και τη μείωση των δρομολογίων.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας».
Τελευταίες Ειδήσεις
- Έκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης του Άδωνι – Πώς χτίστηκε η ξεχωριστή σχέση Γεωργιάδη-Κατσαφάδου
- Φρίκη στον δρόμο της επιστροφής: Οδηγός πούλμαν δολοφονήθηκε σε αιματηρή ενέδρα οπαδών στην Ιταλία (vid)
- Το μυστήριο της Φοινικούντας βαθαίνει: Οι κρυφοί δεσμοί, η διαφυγή και τα νέα εντάλματα για συγγενείς του 68χρονου (vid)