Τραγωδία στη Μεσσαρά: Βρέθηκε το αυτοκίνητο των τεσσάρων αγνοουμένων, εντοπίστηκαν δύο σοροί

Τραγωδία στη Μεσσαρά: Βρέθηκε το αυτοκίνητο των τεσσάρων αγνοουμένων, εντοπίστηκαν δύο σοροί

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχουν βρεθεί οι σοροί των δύο αγνοουμένων.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού. Τόσο η 30χρονη, όσο και ο 29χρονος είχαν απευθύνει δραματική έκκληση για τη διάσωσή τους, αφού κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου, έγιναν δύο κλήσεις από τους αγνοούμενους.

Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα που αγνοείται. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια ενώ στη δεύτερη κλήση είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος.

Και ενώ οι έρευνες για τους 4 αγνοούμενους συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση, στις Αρχάνες οι κάτοικοι παρακολουθούσαν “μουδιασμένοι” τις εξελίξεις, αναμένοντας μια καλή είδηση.

Το χωριό που ζούσε η 58χρονη αγνοούμενη με τη μικρότερη κόρη της, επίσης αγνοούμενη, μόνο καλά λόγια έχει να πει για την οικογένεια, ελπίζοντας να υπάρξει μια καλή εξέλιξη για τα τέσσερα άτομα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.