
Ο οδηγός του λεωφορείου λιποθύμησε.
Η αστραπιαία αντίδραση ενός μαθητή ήταν αυτή που έσωσε πολλές ζωές στην Κορώνη, όταν ο οδηγός του σχολικού έχασε τις αισθήσεις του, την ώρα που το όχημα ήταν εν κινήσει.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα. Το λεωφορείο εκτελούσε το ρομολόγιο Χαρακοπιό – Χρυσοκελλαριά, επιστρέφοντας τους μαθητές στο σπίτι τους από το σχολείο.
Ωστόσο κάποια στιγμή ο 52χρονος οδηγός λιποθύμησε λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.
Αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο τιμόνι αναίσθητος δίχως να προλάβει να αντιδράσει.
Ένας μαθητής Γυμνασίου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στις μπροστινές θέσεις, δίχως να τα χάσει πάτησε το φρένο του οχήματος.
Ο οδηγός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ οι μαθητές ασφαλείς επέστρεψαν στο σπίτι τους.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πριν λίγο καιρό ούτε θα το σκεφτόταν: Το πρόσωπο -έκπληξη που επιστρατεύει άρον άρον ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ
- Γαλλία ο Μητσοτάκης, Αργεντινή ο Τσίπρας: Την ομάδα που υποστηρίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Μουντιάλ δεν τη βρίσκει ανθρώπου νους
- Απ’ τα πρώτα που θα πάρει: Το μέτρο-τομή που ο Τσίπρας θεωρεί ότι θα τον ανεβάσει +2 μονάδες στις δημοσκοπήσεις