«Εξερράγη» ο Καμμένος για Κουίκ: «Ούτε ο Παττακός…»!

«Εξερράγη» ο Καμμένος για Κουίκ: «Ούτε ο Παττακός…»!

Tίποτα δεν αφήνει να... πέσει κάτω τις τελευταίες ημέρες ο Πάνος Καμμένος και η ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Νέα επίθεση εναντίον του Τέρενς Κουίκ, αλλά και του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, εξαπολύει ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Αφορμή βεβαίως η ορκωμοσία του πρώτου στην Βουλή.

Σκληρό ροκ! Ύβρεις Καμμένου σε Κουίκ στην Ολομέλεια!

Μια ορκωμοσία που δεν ήρθε… αναίμακτα, καθώς «σημαδεύτηκε» από τους «πολεμικούς» διαλόγους του κ. Κουίκ με τον Δημήτρη Καμμένο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, παίρνει θέση και επισημαίνει ότι ο Τέρενς Κουίκ ορκίστηκε πριν από την επιστολή με την απόφαση του Νίκου Βούτση για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του.

«Ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ως οφείλει στο κόμμα που εξελέγει», αναφέρει ακόμη στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και καταλήγει: «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε».

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνοδεύει μάλιστα την ανάρτησή του και από ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας το οποίο ανέφερε ότι «ο ρεπόρτερ της ΥΕΝΕΔ Τέρενς Κουίκ είχε πάρει συνέντευξη από τους χουντικούς Παττακό και Ασλανίδη».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος

«Εξερράγη» ο Καμμένος για Κουίκ: «Ούτε ο Παττακός…»!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.