Pizza Hut και KFC ετοιμάζουν την πίτσα της 10ετίας

Pizza Hut και KFC ετοιμάζουν την πίτσα της 10ετίας

Η Pizza Hut και η KFC εργάζονται πυρετωδώς με την ελπίδα να ανταποκριθούν στις προσδοκίες εκατομμυρίων οπαδών της πίτσας.

Δεν μπορώ να περιμένω, σκέφτονται όλοι στο άκουσμα της συνεργασίας Piza Hut και KFC για την πίτσα – έκπληξη!

Και πώς να γίνει διαφορετικά όταν δύο από τις κορυφαίες αλυσίδες γρήγορου φαγητού παγκοσμίως, ενώνουν τις δυνάμεις τους, έτοιμες να μεγαλουργήσουν, φτιάχνοντας την πίτσα των γευστικών μας ονείρων…

Η Pizza Hut και η KFC, λοιπόν, εργάζονται πυρετωδώς με την ελπίδα να ανταποκριθούν στις προσδοκίες εκατομμυρίων οπαδών της πίτσας.

Ήδη, στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως η βρετανική Mirror, διέρρευσε το όνομα του πολυαναμενόμενου νέου εδέσματος και πληροφορίες για τα υλικά παρασκευής του.

Έτσι, η πίτσα – έμπνευση της συνεργασίας των δύο κολοσσών λέγεται “The Gravy Supreme”, και παρασκευάζεται από ένα συνδυασμό σάλτσας KFC και κοτόπουλου popcorn.

Αφορμή, αποτελεί η γιορτή της Ημέρας Πίτσας σήμερα, 9 Φεβρουαρίου και αποτελείται από μία βάση Pizza Hut με τυρί, KFC σάλτσα, αντί για σάλτσα ντομάτας, κοτόπουλο ποπκόρν, γλυκό καλαμπόκι, μοτσαρέλα και σκόρδο.

Δυστυχώς, δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για παραγγελία, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών από τους ειδικούς της Pizza Hut και μερικών εκ των επικεφαλής ειδικών καινοτομίας των KFC.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.