Eπιτέλους διαθέσιμη! Η νέα λειτουργία του facebook αλλάζει τα πάντα…

Eπιτέλους διαθέσιμη! Η νέα λειτουργία του facebook αλλάζει τα πάντα...

Το Facebook συνεχίζει να βελτιώνει την χρηστικότητα που προσφέρει το Messenger και ξεκινάει τη διάθεση της δυνατότητας διαγραφής μηνυμάτων, μετά την αποστολή τους.

Επομένως, σε περίπτωση που στείλεις ένα μήνυμα στο λάθος άτομο, ή κάνεις για παράδειγμα κάποιο ορθογραφικό θα είσαι σε θέση να το αφαιρέσεις πλέον.

Λειτουργεί, όταν πατάς πάνω στο μήνυμα που θέλεις να διαγράψεις μέσα σε 10 λεπτά από την αποστολή του. Δυο επιλογές θα γίνονται διαθέσιμες. Αφαίρεση για όλους ή αφαίρεση μόνο για εσένα. Η επιλογή της αφαίρεσης για όλους αντικαθιστά το μήνυμα με μια φράση που υποδεικνύει ότι αυτό έχει διαγραφεί.

Είναι παρόμοιο με τη δυνατότητα που έχει ο CEO της υπηρεσίας, να διαγράψει τα μηνύματα που στέλνει ο ίδιος. Και είχε γίνει πολύ ντόρος για αυτό το θέμα και για τους λόγους που δεν δίνεται και στους χρήστες η δυνατότητα. Όταν ρωτήθηκε, η υπηρεσία, ανέφερε ότι αυτό γινόταν για λόγους ασφαλείας. Το Facebook αναφέρει στο Theverge ότι το νέο feature θα είναι διαθέσιμο από σήμερα στις τελευταίες εκδόσεις του Messenger για iOS και Android.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.