
Mπήκε σε τροχιά.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Το ταξίδι του για το διάστημα ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (5/2) και συγκρκιμένα λίγο μετά τις 23:00 ο δορυφόρος Hellas Sat 4.
Ο εκτοξευτήρας ARIANE 5 έφερε στην κορυφή τους τις σημαίες της Ελλάδας και της Κύπρου, μεταφέροντας στο διάστημα το νέο δορυφόρο.
Ο Hellas Sat 4 θα τοποθετηθεί στην τροχιακή θέση της Ελλάδος και της Κύπρου στις 39 μοίρες ανατολικά, όπου θα συναντήσει τον Hellas Sat 3 που είναι ήδη σε τροχιά από το 2017 και θα παρέχει καινοτόμες δορυφορικές υπηρεσίες διευρύνοντας τις εργασίες της Hellas Sat στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νότια Αφρική.
Μάλιστα ο συγκεκριμένος δορυφόρος είναι από τους πιο σύγχρονους στον κόσμο και ο μεγαλύτερος εμπορικός, που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Παίζει στο παιχνίδι του Μητσοτάκη: Πότε ανακοινώνει το κόμμα του ο Σαμαράς
- Μετά την ανάρτησή της: Δημόσιο ευχαριστώ της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Έλενα Ακρίτα
- «Τα είχε σε έναν φοριαμό με κλειδαριά με συνδυασμό»: Το νέο στοιχείο για τη δολοφονία της διασώστριας στη Σύρο που ανατρέπει όσα ξέραμε