
Tο πλοίο από τη Βενετία κατευθύνεται στην Πάτρα και στο Ιόνιο Πέλαγος, οι άνεμοι αγγίζουν τα 9 μποφόρ.
Ασύλληπτη είναι η μανία της θάλασσας, που κάνει τα πλοία, όσο μεγάλα και αν είναι, να μοιάζουν με «χάρτινες βαρκούλες».
Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε από Βενετία προς Πάτρα, από το πλήρωμα του «ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ» και πιο συγκεκριμένα στο Στενό του Οτράντο, το οποίο συνδέει την Αδριατική Θάλασσα με το Ιόνιο Πέλαγος.
Μέσα από τη γέφυρα του πλοίου φαίνεται η υπεράνθρωπη προσπάθεια του Συριανού καπετάνιου Χριστόφορου Σκαμάγκα και των ναυτικών να το κρατήσουν σε πορεία, την ώρα που κύματα το χτυπούν από παντού.
Ο καπετάνιος θα πρέπει να αισθάνεται ξανά υπερήφανος που κατάφερε να περάσει μέσα από τέτοιο καιρό. Η λήψη είναι τόσο εντυπωσιακή που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι οι εικόνες είναι «στημένες» σε υπολογιστή.
Την ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο, έπνεαν στο σημείο, νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως εννέα με δέκα μποφόρ.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Για να «τσιμπήσει» 2 μονάδες ακόμα: Το μέτρο-τομή του Τσίπρα που αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού
- Αποψιλώνει τη ΝΔ: Τα 21 πρόσωπα που παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς στο νέο κόμμα
- Η βόμβα Μητσοτάκη: Ποιο κόμμα αφήνει εκτός εκλογών εάν πατήσει το κουμπί για κάλπες τον Οκτώβρη