
Σε τηλεοπτικό σταθμό μίλησε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης τονίζοντας πως "πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ως προς τη Δυτική Ελλάδα."
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Ο κ. Τσελέντης μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όπου και ανέφερε σχετικά με τον σημερινό σεισμό στην Πρέβεζα:
“Η περιοχή έχει ενεργά ρήγματα και είναι από τις πιο ενεργές του κόσμου. Η περιοχή διεγέρθηκε από τον σεισμό της Ζακύνθου τον Οκτώβριο. Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη και δεν ξέρουμε ακόμα εάν είναι ο κύριος σεισμός”.
Στη συνέχεια αναφέρθιηκε στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, Ιόνιο και Πελοπόννησο, η οποία, όπως είπε ο καθηγητής, έχει μαζέψει πολλή ενέργεια.
“Υπάρχουν ενδείξεις και καταγραφές. Εγώ με τον κ. Χουλιάρα κάναμε καταγραφές, συλλέξαμε κάποια στοιχεία και ενημερώθηκε η Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου. Τους επόμενους 2-3 μήνες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ως προς τη Δυτική Ελλάδα”, κατέληξε.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Οι «δελφίνοι» περιμένουν στη γωνία τον Μητσοτάκη: Πέντε πρόσωπα καλοβλέπουν την προεδρία της ΝΔ
- Φοβούνται πως θα πάει στον Τσίπρα: «Βράζουν» μα δεν μιλούν στο ΠΑΣΟΚ
- Δεν είναι μόνο η Γρατσία: Το «πρωτοπαλίκαρο» που επηρεάζει την Καρυστιανού