
Η κοινωνία στην Καλαμάτα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από την τραγωδία στην ταβέρνα Διόνυσος, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τρεις γυναίκες να χάσουν τη ζωή τους όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πήρε φωτιά μια φιάλη υγραερίου και έγινε έκρηξη.
Η μαρτυρία μιας εργαζόμενης γυναίκας στην ταβέρνα φαίνεται να ρίχνει φως στα αίτια της τραγωδίας. Όπως είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, υπήρχε πρόβλημα με την εγκατάσταση του αερίου στο μαγαζί.
«Είχα ανοίξει το μαγαζί και μύριζε μέσα. Με την μπουκάλα είχαμε θέμα. Είχα πει ότι χτύπαγε ο συναγερμός… ότι υπήρχε κάποια διαρροή… Τα λάστιχα ήταν εκτεθειμένα πίσω από τους φούρνους», ήταν τα λόγια της εργαζόμενης.
H ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε ταβέρνα στην Καλαμάτα, συγκεκριμένα στην οδό Ηρώων, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Η έκρηξη προήλθε από φιάλη υγραερίου συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Για να το συνδέσω με την Ιθάκη»: Το επικό σκίτσο του Πετρουλάκη για το νέο κόμμα Τσίπρα, για το οποίο μιλούν όλοι σήμερα
- Τα Μερομήνια προβλέπουν «σκληρό» καλοκαίρι: Ποιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας
- Τεκτονικές αλλαγές σε νέα δημοσκόπηση: Τα 2 κόμματα που εξαφάνισε ο Τσίπρας με το καλημέρα