
Σε 18 μήνες φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ καταδικάστηκε ερήμην ο αυτοαποκαλούμενος "πατήρ Κλεομένης" από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας για τη βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας το καλοκαίρι του 2017.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Πρόκειται για τον μοναχό που τα βίντεο του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και τον δείχνουν να να βανδαλίζει αγάλματα ή ΑΤΜ ή να επιτίθεται στα κέικ και στα 50ευρα.
Ο ίδιος μαζί με άλλα τρία άτομα, στις 17 Ιουλίου 2017 επικόλλησαν στην είσοδο γραφείων της Ισραηλίτικης Κοινότητας Λάρισας φυλλάδια με ρατσιστικό περιεχόμενο, ενώ στη συνέχεια επικόλλησαν όμοια φυλλάδια και προέβησαν στη ρίψη αυγών στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας. Σημειώνεται πως σχετικό βίντεο των πράξεων είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Επιστρέφει: Το δεύτερο κόμμα-φάντασμα του Ηλία Κασιδιάρη
- Αιφνιδιασμός με γαλάζια έκπληξη: Το όνομα του νέου κόμματος του Αντώνη Σαμαρά
- Σηκώνει το γάντι: Η απάντηση Τσίπρα για το ποιος χρηματοδοτεί το νέο του κόμμα