
Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019 καθώς και για την 5η δόση του ΕΝΦΙΑ έτους 2018.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μετά την παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών, γίνεται μόνο στις εφορίες ενώ ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να πληρωθεί και ηλεκτρονικά.
Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομιών είχε δώσει παράταση ως και το τέλος Ιανουαρίου για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων λόγω των προβλημάτων που είχαν αντιμετωπίσει από την πρόσφατη κακοκαιρία.
Όσοι δεν καταβάλλουν σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας, από αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισοδυναμεί με το διπλάσιο των τελών που αναλογούν στο όχημά τους. Η εκπρόθεσμη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ συνεπάγεται πρόστιμο 0,73% για κάθε μήνα καθυστέρησης.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πιο κάτω κι απ’ τον Σύριζα: Το κόμμα που στόχευε πολύ ψηλά εξαϋλώθηκε στην τελευταία δημοσκόπηση
- Το πρόσωπο που φοβάται η ΝΔ: Το φαβορί για τη θέση του Ανδρουλάκη εάν γίνει αλλαγή αρχηγού εν πλω στο ΠΑΣΟΚ
- Ανατροπή στο παρά ένα: Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά