Συγκινεί η γνωστή Ελληνίδα: «Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί»

Συγκινεί η γνωστή Ελληνίδα: «Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί»

Η Ράνια Κωστάκη μίλησε στο Πρω1νό πρώτη φορά για την επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Η ραδιοφωνική παραγωγός με μια από τις πιο σέξι φωνές αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, τα χειρουργεία που έχει υποβληθεί αλλά και τη σκέψη της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η Ράνια Κωστάκη εξήγησε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει παιδί ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνει σχέση ενώ τονίζει πως από πολύ μικρή ήθελε να γίνει μαμά.

«Δεν θα είχα πρόβλημα αν μου προέκυπτε ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ήδη κάνει έναν γάμο και έχει παιδιά. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Το “θέλω παιδί” το έχω σκεφτεί από πολύ μικρή ηλικία. Έχω περάσει και μου έχουν συμβεί μερικά θεματάκια αρκετά σοβαρά και αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. Έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις, έχω περάσει από κάποιες διαδικασίες που υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. Αυτό με έχει βάλει σε μια διαδικασία να ψάξω πολύ το θέμα της υιοθεσίας και να δεχτώ να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει κάνει τα παιδιά του. Το έχω κοιτάξει το θέμα της υιοθεσίας και είμαι προ των πυλών. Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε αναμονή», είπε χαρακτηριστικά η Ράνια Κωστάκη.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.