Τραγικό τέλος στις έρευνες για την αγνοούμενη στο Αγρίνιο – Βρέθηκε νεκρή στον πάτο λίμνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό τέλος στις έρευνες για την αγνοούμενη στο Αγρίνιο – Βρέθηκε νεκρή στον πάτο λίμνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για την αγνοούμενη γυναίκα στο Αγρίνιο.

Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της το οποίο ανασύρθηκε από τη λίμνη Στράτου εντοπίστηκε η 35χρονη αγνοούμενη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την αναγνώρισε στενός συγγενής της και η σορός της θα διακομιστεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την ιατροδικαστική εξέταση.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και δύτες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί έρευνες στην τεχνητή λίμνη Στράτου από την πλευρά της Σπολάιτας, σε βάθος 18 μέτρων, για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο, συντρίμμια και κηλίδες καυσίμου του οποίου εντοπίστηκαν χθες στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο βυθό της λίμνης εντοπίστηκε αυτοκίνητο ίδιας μάρκας με αυτό της αγνοούμενης. Οι δύτες βούτηξαν ξανά στα νερά και ακολούθησε η ανάσυρση του οχήματος.

Στο σημείο ως επικεφαλής των ερευνών βρισκόταν ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος , ο διοικητής των Π.Υ. του νομού Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας , ο διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ.Πετράκης και ο διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.