
Στα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες, φαίνεται η στιγμή που ο ληστής απειλεί τον υπάλληλο προκειμένου να του αφαιρέσει το χρηματικό ποσό.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (15.01.2019) σε περίπτερο στην Καλλιθέα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Γλυφάδα.
Συγκεκριμένα στις 00:50 ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε υπάλληλο περιπτέρου στην οδό Θησέως και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες, φαίνεται η στιγμή που ο ληστής απειλεί τον υπάλληλο προκειμένου να του αφαιρέσει το χρηματικό ποσό.
Λίγο αργότερα, στη 1.15 ένα άγνωστο άτομο με απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας και άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Πηγή: newsit
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βουλευτική θητεία εξπρές: Παραιτήθηκε η Κοροβέση – Οδεύει στο νέο της «σπίτι»
- «Το έχασε οριστικά και αμετάκλητα»: Η τολμηρή πρόβλεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου για το αποτέλεσμα της ΝΔ στις εκλογές
- Χτυπάει τον Τσίπρα στη 2η θέση: Σε ποια περιοχή προελαύνει η Μαρία Καρυστιανού σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση