Παππάς: «Ο Τσίπρας διαμορφώνει ευρύτερες συναινέσεις»

Παππάς: «Ο Τσίπρας διαμορφώνει ευρύτερες συναινέσεις»

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τόνισε ότι είναι δεδομένη η πολτική σταθερότητα στη χώρα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διαμορφώνει ευρύτερες συναινέσεις και κάποιοι τρέμουν ότι αυτές οι συναινέσεις θα διευρυνθούν είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Ο κ. Παππάς είπε ότι είναι δεδομένη η πολιτική σταθερότητα στη χώρα και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει ότι την κατάλληλη στιγμή μπορεί να λαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες, σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και χαρακτήρισε πολύ φτηνή την κριτική που ακούγεται από την αντιπολίτευση, για «ρετάλια» που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς, όπως σημείωσε, υπάρχουν βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση εδώ και τρεισήμισι χρόνια και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Αντίθετα, όπως είπε, άλλα κόμματα δέχονται στις τάξεις τους βουλευτές «που το Σάββατο το βράδυ είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και την Κυριακή εναντίον». Αυτό είναι συναλλαγή, είπε χαρακτηριστικά. Ο Νίκος Παππάς κατέκρινε επίσης τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, για πολιτική ατολμία, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να σιωπούν για την συμφωνία των Πρεσπών, όταν οι ίδιοι είχαν ουσιαστικά κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.