
Αεροσκάφος που ξεκίνησε από το Ριάντ και είχε προορισμό τη Γενεύη προσγειώθηκε εκτάκτως στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το cretalive, το αεροσκάφος παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα, και συγκεκριμένα υπήρχαν ενδείξεις για πρόβλημα στον αυτόματο πιλότο και οι κυβερνήτες ζήτησαν άδεια για να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης.
Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για τέτοιου είδους περιστατικά στο αεροδρόμιο με την Πυροσβεστική και τους άνδρες της Ασφάλειας του αερολιμένα να παίρνουν θέση στην πίστα. Το αεροσκάφος ολοκλήρωσε επιτυχώς την αναγκαστική προσγείωση, χωρίς να παρουσιαστούν προβλήματα και ξεκίνησε άμεσα ο τεχνικός έλεγχος.
Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη κ.Πλιάκα, βάσει προγραμματισμού, προβλέπεται η μεταφορά των 54 επιβατών στον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος. Το αεροπλάνο που εμφάνισε το τεχνικό πρόβλημα, επιστρέφει στον προορισμό του.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βουλευτική θητεία εξπρές: Παραιτήθηκε η Κοροβέση – Οδεύει στο νέο της «σπίτι»
- «Το έχασε οριστικά και αμετάκλητα»: Η τολμηρή πρόβλεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου για το αποτέλεσμα της ΝΔ στις εκλογές
- Χτυπάει τον Τσίπρα στη 2η θέση: Σε ποια περιοχή προελαύνει η Μαρία Καρυστιανού σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση