Σε αυτή τη σουίτα των 5000 ευρώ τη βραδιά έμεινε η Μέρκελ! – ΦΩΤΟ

Σε αυτή τη σουίτα των 5000 ευρώ τη βραδιά έμεινε η Μέρκελ! - ΦΩΤΟ

Η Άνγλεκα Μέρκελ βρίσκεται από την Πέμπτη (10/1) στην Ελλάδα και το πρώτο της βράδυ διανυκτέρευσε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου κόστους 5000 ευρώ τη βραδιά!

Μετά το δείπνο της με τον Αλέξη Τσίπρα η Γερμανίδα καγκελάριος διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace» στη Βουλιαγμένη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Τι λέει» πρόκειται για την καλύτερη και ακριβότερη σούτια που διαθέτει το πεντάστερο ξενοδοχείο, με θέα τον Σαρωνικό και κόστος 5000 ευρώ τη βραδιά.

Η σουίτα διαθέτει ευρύχωρη Master κρεβατοκάμαρα με μπάνιο, προσεγμένη ντουλάπα-βεστιάριο, πανέμορφη τραπεζαρία για 8 άτομα, ένα άκρως πολυτελές καθιστικό και WC για τους επισκέπτες.

Εάν απαιτείται επιπλέον δωμάτιο, η Προεδρική σουίτα μπορεί να επικοινωνεί με ένα avant-guard Executive δίκλινο δωμάτιο.

Η Μέρκελ φέρεται να ζήτησε να μείνει στον πιο ψηλό όροφο του ξενοδοχείου και η επιθυμία της έγινε δεκτή.

Σε αυτή τη σουίτα των 5000 ευρώ τη βραδιά έμεινε η Μέρκελ! - ΦΩΤΟ Σε αυτή τη σουίτα των 5000 ευρώ τη βραδιά έμεινε η Μέρκελ! - ΦΩΤΟ Σε αυτή τη σουίτα των 5000 ευρώ τη βραδιά έμεινε η Μέρκελ! - ΦΩΤΟ Σε αυτή τη σουίτα των 5000 ευρώ τη βραδιά έμεινε η Μέρκελ! - ΦΩΤΟ Σε αυτή τη σουίτα των 5000 ευρώ τη βραδιά έμεινε η Μέρκελ! - ΦΩΤΟ Σε αυτή τη σουίτα των 5000 ευρώ τη βραδιά έμεινε η Μέρκελ! - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.