Απολογείται ο γυναικολόγος για το φακελάκι των 1000 ευρώ

To 80% των ασθενών λένε ψέματα στο γιατρό τους!

Ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σε ειδική ανακρίτρια διαφθοράς παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο γιατρός δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη από τους ”αδιάφθορους” της ΕΛ.ΑΣ , κατηγορούμενος ότι εισέπραξε ”φακελάκι” με 1.000 ευρώ από γυναίκα ασθενή του, προκειμένου να επισπεύσει τη χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί, παρακάμπτοντας τη λίστα αναμονής.

Ο κατηγορούμενος γυναικολόγος- ογκολόγος, ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα και μέχρι τότε παραμένει σε καθεστώς κράτησης.

Προηγουμένως, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που του απήγγειλε ποινική δίωξη για δωροληψία κατ’ επάγγελμα, σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ περιλαμβάνει, εκτός από την υπόθεση για την οποία συνελήφθη, μία ακόμη καταγγελλόμενη περίπτωση δωροληψίας.

Ο ίδιος, δια του συνηγόρου του, αρνείται την εις βάρος του αποδιδόμενη κατηγορία. «Δεν απαίτησε και δεν έλαβε χρήματα. Του προσφέρθηκαν κάποια χρήματα, τα οποία ήταν για χάρη ευχαριστίας για τις προσφερθείσες υπηρεσίες» δήλωσε ο υπερασπιστής του, Δημήτρης Τσάκος.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.