Ποια σχολεία θα μείνουν την Τρίτη κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Ποια σχολεία θα μείνουν την Τρίτη κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα μείνουν την Τρίτη σχολεία σε περιοχές της Ελλάδας λόγω κακοκαιρίας.χιονόπτωση αναμένεται ακόμη και σε περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Σε κάθε περίπτωση, απόφαση θα κληθούν να λάβουν οι δημοτικές αρχές και οι περιφέρειες των περιοχών από την Δευτέρα (7/1), ωστόσο ήδη έχει ανακοινωθεί πως σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Φλώρινα

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας,

θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά, σύμφωνα με το neaflorina.gr

Καστοριά

Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς στις 8 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1153/11-04/01/2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, θα παραμείνουν κλειστά στις 08 Ιανουαρίου, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.

Γρεβενά

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Α.&Α. και της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστοί , λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Θεσσαλονίκη

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, κλειστοί θα παραμείνουν παιδικοί σταθμοί στους δήμους Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά.  Κλειστοί παραμένουν σήμερα οι παιδικοί σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) σε ορισμένους Δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, λόγω του παγετού.

Κλειστό θα παραμείνει και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του ΑΤΕΙΘ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναστέλλεται η λειτουργία του Ιδρύματος για τη Δευτέρα 7/1/2019

 Δήμος Λαγκαδά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λαγκαδά αποφασίστηκε οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου να μην λειτουργήσουν σήμερα 7 Ιανουαρίου, «δεδομένης της μη λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης στους χώρους των παιδικών σταθμών λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα οι μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγκαδά

ΚΔΑΠ Λαγκαδά

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ:

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καβαλαρίου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΧΙΚΟΥ:

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολχικού

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΥΝΩΝ:

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγυνών

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ:

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ασσήρου

ΚΔΑΠ Ασσήρου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΘΙΑΣ:

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κριθιάς

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΞΑΛΟΦΟΥ:

ΚΔΑΠ Πέντε Βρυσών

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ:

ΚΔΑΠ Ζαγκλιβερίου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ:

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σοχού

Ο Δήμος Λαγκαδά τονίζει ότι για τις επόμενες ημέρες και ειδικά για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και θα υπάρξει ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λαγκαδά, αποφασίστηκε το ΙΕΚ Λαγκαδά να παραμείνει κλειστό σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, λόγω του ισχυρού παγετού που επικρατεί.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, οι παιδικοί σταθμοί Μελισσοχωρίου, Λητής , Δρυμού όπως και τα ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Παλαιοκάστρου, Λητής και Πενταλόφου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 7/1/2019 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετού).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.