Απαγωγή Μαυρίκου: Προβληματίζει η κατάθεση του επιχειρηματία

Απαγωγή Μαυρίκου: Προβληματίζει η κατάθεση του επιχειρηματία

Ερωτηματικά προκαλούν στην αστυνομία τα κενά στην κατάθεση του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου.

Τα κενά και οι ασάφειες στην κατάθεση του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου έχουν προκαλέσει προβληματισμό και ερωτηματικά στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο 51χρονος έχει δηλώσει πως απελευθερώθηκε την Πέμπτη από τους απαγωγείς του όμως ενημέρωσε την Αστυνομία μία ημέρα αργότερα, με την αιτιολογία ότι ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτειά του και να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του. Επιπλέον, κατέθεσε πως έβγαλε και πέταξε ρούχα που του είχαν δώσει οι απαγωγείς, όμως στους κάδους τις περιοχής δεν βρέθηκε οτιδήποτε.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας είναι ένα ακόμη σημείο της υπόθεσης που γεννά ερωτηματικά στις Αρχές, καθώς ο Νίκος Μαυρίκος υποστήριξε πως δεν κατάλαβε πού τον άφησαν οι απαγωγείς και δήλωσε απλώς πως αντελήφθη ένα κίτρινο όχημα που αποδείχτηκε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε κι έδωσε την διεύθυνση της μητέρας του.

Όσον αφορά στο αν οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα, ο επιχειρηματίας απάντησε θετικά, τους διευκρίνισε όμως ότι δεν είχε χρήματα να τους δώσει, ενώ έχει καταθέσει ότι δεν θυμάται πολλά από όσα του συνέβησαν τις ημέρες που παρέμενε εξαφανισμένος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.