Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα για τη βόλτα Κουφοντίνα: «Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς»

Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα για τη βόλτα Κουφοντίνα: «Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς»

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολίασε τη... βόλτα του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Αναρτώντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχιεκτελεστής της 17Ν στην έκτη κατά σειρά άδειά του, εθεάθη το μεσημέρι της Τετάρτης, μαζί με τον γιο του Έκτορα και συνοδεία 4-5 ατόμων, να κάνει βόλτα στην οδό Βουκουρεστίου και στην πλατεία Συντάγματος, ενώ πέρασε και από την οδό Σόλωνος.

Συνοδεία μέλους του Ρουβίκωνα η βόλτα Κουφοντίνα στην Αθήνα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο εκτελεστής της 17Ν έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας συνοδεία μέλους του Ρουβίκωνα. Ο «Λουκάς» της τρομοκρατικής οργάνωσης περπάτησε στις οδούς Βουκουρεστίου, Σταδίου, Σόλωνος, Πλατεία Συντάγματος και σε άλλα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό του ένα από τα ιδρυτικά και πρωταγωνιστικά μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές το συγκεκριμένο μέλος έχει πάρει μέρος σε μεγάλο αριθμό καταδρομικών επιθέσεων του Ρουβίκωνα.
Μάλιστα επεσήμανα πως το συγκεκριμένο μέλος της αναρχικής ομάδας ήταν ανάμεσα σε εκείνους που περίμεναν τον Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού κατά την πρώτη άδεια που είχε λάβει και το είχε συνοδεύσει έως το σπίτι του στον Βαρνάβα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.