
Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό που έκανε...
Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Βραζιλία, με θύμα μια πανέμορφη δικηγόρο που κακοποιήθηκε από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της.
Η Βραζιλιάνα δικηγόρος Λουτσιάνα Σιζίμπρα γύρισε σπίτι μαζί με τον 24χρονο φίλο Βίκτορ Γιουνκέιρα, ο οποίος είναι πιλότος στο επάγγελμα, και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα μέσα της χώρας ξέχασε ένα δώρο στο μπαρ που διασκέδαζαν μαζί νωρίτερα.
Η ίδια, γνωρίζοντας τις βίαιες τάσεις που έχει ο σύντροφός της, τοποθέτησε το κινητό της σε στρατηγικό σημείο και κατέγραψε ολόκληρο το περιστατικό, με τον ανεκδιήγητο πιλότο να επιχειρεί να την πνίξει κι εν συνεχεία να την γρονθοκοπεί.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Globo, η 26χρονη κοπέλα δήλωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνδρας που ήμουν μαζί του για τρία χρόνια, επιχείρησε να με σκοτώσει».
Φυσικά, μετά το πέρας της επίθεσης, η Σιζίμπρα πήγε στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς της, όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην φίλου της.
Δείτε παρακάτω το σκληρό βίντεο της αχαρακτήριστης επίθεσης του πιλότου:
Τελευταίες Ειδήσεις
- H μεγάλη έκπληξη στην Β’ Αθηνών: Το όνομα που κοντράρει τους πρωτοκλασάτους της ΝΔ
- Βρήκε τον μπελά της η Καρυστιανού: Η αιχμηρή απάντηση του Αυγερινού
- Ξέρει πως να πονέσει τη ΝΔ: Οι έξυπνες κινήσεις του Σαμαρά πριν την ανακοίνωση του νέου του κόμματος