Θύμα τροχαίου γνωστός ποδοσφαιριστής που πήγαινε στο γιατρό την έγκυο γυναίκα του (ΦΩΤΟ)

Θύμα τροχαίου γνωστός ποδοσφαιριστής που πήγαινε στο γιατρό την έγκυο γυναίκα του (ΦΩΤΟ)

Οι αερόσακοι άνοιξαν στο αυτοκίνητο και το ζευγάρι απέφυγε τα χειρότερα. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Ενώδιου λίγο μετά τα Φίχτυα Άργους προς Κόρινθο...

Η σύγκρουση έγινε στην διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών στην περιοχή του Ενώδιου λίγο μετά τα Φίχτυα Άργους προς Κόρινθο.

Ευτυχώς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά κανένας, ενώ μια σχετική αναστάτωση προκλήθηκε από το γεγονός ότι μια εκ των επιβαινουσών είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Να σημειωθεί ότι στο λευκό αυτοκίνητο επέβαινε σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός ποδοσφαιριστής, που πήγαινε την εγκυμονούσα γυναίκα του στο γιατρό στην Αθήνα.

Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου

Θύμα τροχαίου γνωστός ποδοσφαιριστής που πήγαινε στο γιατρό την έγκυο γυναίκα του (ΦΩΤΟ)Θύμα τροχαίου γνωστός ποδοσφαιριστής που πήγαινε στο γιατρό την έγκυο γυναίκα του (ΦΩΤΟ)Θύμα τροχαίου γνωστός ποδοσφαιριστής που πήγαινε στο γιατρό την έγκυο γυναίκα του (ΦΩΤΟ)Θύμα τροχαίου γνωστός ποδοσφαιριστής που πήγαινε στο γιατρό την έγκυο γυναίκα του (ΦΩΤΟ)Θύμα τροχαίου γνωστός ποδοσφαιριστής που πήγαινε στο γιατρό την έγκυο γυναίκα του (ΦΩΤΟ)Θύμα τροχαίου γνωστός ποδοσφαιριστής που πήγαινε στο γιατρό την έγκυο γυναίκα του (ΦΩΤΟ)Πηγή: argonafplia.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.