Συνέβη στον Ευαγγελισμό: Διέγνωσε «φυσιολογική σπλήνα», ενώ ο ασθενής την είχε αφαιρέσει!

Συνέβη στον Ευαγγελισμό: Διέγνωσε «φυσιολογική σπλήνα», ενώ ο ασθενής την είχε αφαιρέσει!

Στις 10 Ιανουαρίου 2019 θα συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, η αγωγή που υπέβαλε κάτοικος Χαϊδαρίου Αττικής κατά γιατρού – ακτινοδιαγνώστη, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 70.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Εξαιτίας της αμέλειάς του αυτής, όπως υποστηρίζει ο ενάγων, υπέστη μεγάλη σύγχυση για το αν είχε ακόμη ή όχι σπλήνα, ψυχολογικό σοκ, στρες, άλγος, αναστάτωση και γενικά του δημιουργήθηκε μεγάλη αμφιβολία και ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του, με αποτέλεσμα να τρέχει σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα εκ νέου για να δει αν έχει σπλήνα και να υποβάλλεται σε έξοδα και ψυχική και σωματική ταλαιπωρία.

Ισχυρίζεται ότι εξαιτίας της βαρύτατης αμέλειας του εναγόμενου ιατρού διαταράχθηκε η εμπιστοσύνη του στους ιατρούς και έκανε σκέψεις απελπιστικές.

Έχασε όπως υποστηρίζει, την ψυχική του ηρεμία και τον ύπνο του και την διάθεσή του για την ζωή και αδυνατούσε να συγκεντρωθεί στα προβλήματά του τα προσωπικά και οικονομικά.
Με την ίδια αγωγή πέραν της αποζημίωσης που αιτείται ζητεί να επιβληθεί προσωπική κράτηση ενός έτους εις βάρος του εναγόμενου ως μέσο εκτελέσεως της εκδοθησομένης αποφάσεως.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.