Απαγωγή επιχειρηματία: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο

Μυστήριο με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Κανένα ίχνος εδώ και 24 ώρες

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή του 50χρονου επιχειρηματία στον Πειραιά.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι σε θέση να γνωρίζουν το δρομολόγιο διαφυγής των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι άρπαξαν τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους. Με βάση τα δεδομένα από την πορεία του αυτοκινήτου, πλέον προσπαθούν να βρουν κι άλλο υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αυτό που ελπίζουν είναι να καταφέρουν να αντλήσουν νέα στοιχεία, τα οποία θα συνδράμουν στις έρευνες ώστε να εντοπιστεί το όχημα ή οι δράστες.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο επιχειρηματίας είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έκλεισε λίγο αργότερα. Με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου επιχειρούν να εντοπίσουν την τελευταία εκπομπή και το στίγμα του.

Ομως, ανησυχία προκαλεί στα στελέχη της αστυνομίας το γεγονός ότι οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με μέλη της οικογένειας για να εκφράσουν οικονομικές απαιτήσεις. Αν συνεχιστεί αυτό, τότε θα αποδυναμωθεί το ενδεχόμενο της απαγωγής για λύτρα και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα επεκταθούν οι έρευνες σε προσωπικά ή εκδικητικά κίνητρα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις τελευταίες επαγγελματικές δραστηριότητες του 50χρονου επιχειρηματία, αλλά και το παρελθόν κοινωνικών και φιλικών σχέσεων.

Σημειώνεται πως από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων προκύπτει ότι οι δράστες φορούσαν αστυνομικές στολές με λογότυπο της ΕΚΑΜ και τουλάχιστον δύο από αυτούς φορούσαν κουκούλες. Αντικρουόμενες είναι οι καταθέσεις για τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί αν ήταν ξένες ή όχι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.