Ο βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε για αυτοθυσία μέσα από… χρυσό δωμάτιο

Ο βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε για αυτοθυσία μέσα από... χρυσό δωμάτιο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία το διάγγελμα της βασίλισσας Ελισάβετ και ο λόγος δεν έχει να κάνει με το περιεχόμενό του...

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 12 είναι τα χρυσά αντικείμενα στο δωμάτιο η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ώστε να εκφωνήσει την χριστουγεννιάτικη ομιλία της με αναφορές στην ανάγκη για γενναιοδωρία και αυτοθυσία.

​Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με σαρκασμό επισήμαναν πώς μπορεί κάποιος να δίνει μαθήματα ηθικής και λιτότητας μέσα από ένα δωμάτιο γεμάτο χρυσάφι.

«Έχω τόσα κοινά με ένα άτομο που διαθέτει χρυσό πιάνο και το σαλόνι του είναι πέντε φορές όσο το σπίτι μου» γράφει κάποιος στο twitter ειρωνευόμενος.

​Η βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε μεταξύ άλλων για τη δύναμη της πίστης, «η οποία συχνά εμπνέει μεγάλη γενναιοδωρία και αυτοθυσία» ενώ τόνισε τη σημασία του μηνύματος του Ιησού Χριστού «για ειρήνη και καλή θέληση» που δεν είναι ποτέ ξεπερασμένο.

«Θα ήμασταν πιο χαλαροί για το Brexit, αν μπορούσαμε να βάλουμε τα πόδια μας επάνω στα χρυσαφένια έπιπλα μας και πίναμε κοκτέιλ που δεν χρειαζόταν να πληρώσουμε», γράφει άλλος χρήστης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.