
Οι φύλακες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αναγκάστηκαν να θανατώσουν δύο τζάγκουαρ που πέρασαν τον ελεγχόμενο χώρο.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δύο εβδομάδες και εκείνη την ώρα το Πάρκο ήταν ανοιχτό για το κοινό.
Το συμβάν επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης και η διοίκηση της εταιρίας στην επίσημη ιστοσελίδα της, τονίζοντας πως κατά την επιχείρηση δεν κινδύνεψε κανένας εργαζόμενος ή επισκέπτης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα δύο άγρια ζώα, που ονομάζονταν Jenny και Spotty πέρασαν τον ελεγχόμενο χώρο με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το πρωτόκολλο ασφαλείας.
Όπως εξηγεί το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, οι ιαγουάροι εξουδετερώθηκαν από τους φροντιστές, καθώς σε τέτοια είδη ζώων δεν προβλέπεται η τακτική της αναισθησίας.
Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται πώς ακριβώς κατάφεραν να δραπετεύσουν τα δύο ζώα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Και κάτι από ΝΔ: Το όνομα του νέου κόμματος Σαμαρά
- Ανέβηκε κι άλλο: Το ποσοστό του Σαμαρά σε νέα δημοσκόπηση εξέπληξε και τον ίδιο
- «Αλλιώς θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη»: Το ποσοστό που προβλέπει ο γκουρού των δημοσκοπήσεων ότι θα πάρει ο Τσίπρας στις εκλογές