Καταγγελία-σοκ στα Χανιά: Υπνώτιζε τον πατέρα και βίαζε την 13χρονη κόρη!

Καταγγελία-σοκ στα Χανιά: Υπνώτιζε τον πατέρα και βίαζε την 13χρονη κόρη!

Ένα πραγματικό εφιάλτη έζησε το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά ένα 13χρονο κορίτσι.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για υπνωτικά χάπια, απειλές δολοφονίας, απόπειρες αυτοκτονίας και αρρωστημένα μηνύματα, περιλαμβάνει η καταγγελία που έγινε για τους βιασμούς που υπέστη ένα 13χρονο κορίτσι, το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί των Χανίων, ύστερα από επείγον σήμα της Interpol, συνέλαβαν για την υπόθεση έναν 43χρονο Λιβανέζο, μόνιμο κάτοικο Κρήτης και στενό φίλο του πατέρα του θύματος.

Ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται για σωρεία σκληρών αδικημάτων, με θύμα τη 13χρονη, τα οποία έγιναν στο διάστημα από τις 29 Ιουνίου έως και τις 14 Αυγούστου.

Αυτή ήταν η περίοδος που η μητέρα του κοριτσιού, κάτοικος Βελγίου, επέτρεψε στη 13χρονη να κάνει διακοπές στα Χανιά, όπου κατοικεί ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, όπως αναφέρει το flashnews, ο Λιβανέζος κατηγορούμενος επισκεπτόταν το κορίτσι, στο σπίτι του πατέρα του και φρόντιζε να ρίχνει στο ποτό του φίλου του υπνωτικά χάπια για να τον αναγκάζει σε λήθαργο!

Όταν ο πατέρας του κοριτσιού βυθιζόταν στον ύπνο, ο 43χρονος αναλάμβανε δράση και, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, βίαζε παρά φύσιν το μικρό κορίτσι. Αυτή η σκηνή φέρεται ότι επαναλήφθηκε αρκετές φορές στο διάστημα της παραμονής της 13χρονης στα Χανιά.

Το θύμα φέρεται ότι είπε στη μητέρα του πως ο δράστης την απειλούσε πως θα σκοτώσει την ίδια και τον πατέρα της σε περίπτωση που μιλήσει για όσα βίωνε.

Γι’ αυτό και, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Interpol, το κορίτσι είχε οδηγηθεί σε ψυχολογικό αδιέξοδο και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δυο φορές, όταν επέστρεψε στη μητέρα του στο Βέλγιο.

Η μητέρα, τότε, αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει, και όταν η κόρη της «έλυσε» τη σιωπή της, αποφάσισε να στείλει μήνυμα στον Λιβανέζο, προσποιούμενη τη 13χρονη.

Οταν εκείνος απάντησε στέλνοντας άσεμνες φωτογραφίες, ένα βίντεο καθώς και αρρωστημένες σεξουαλικές προτάσεις στο κινητό της μικρής, η μητέρα προέβη στην καταγγελία.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.