
Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Κλειστά θα είναι την Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα όλα τα κτήρια που βρίσκονται εντός της Πανεπιστημιούπολης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, λόγω της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Παλαί στις 7.30 το βράδυ, αλλά και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών που θα γίνουν στο κέντρο της πόλης.
“Όλες οι είσοδοι των κτιρίων που γειτνιάζουν με τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, όπως και οι καγκελόπορτες της περίφραξης προς τις οδούς αυτές θα κλειδωθούν μετά τις 17:00 για λόγους ασφαλείας”, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Αριστοτελείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΠΘ
«Την Παρασκευή 14.12.2018, ενόψει προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της πόλης λόγω της ομιλίας του Πρωθυπουργού στο Παλέ ντε Σπορ, δεν θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές λειτουργίες στα κτίρια της κεντρικής Πανεπιστημιούπολης μετά τις 17:00 το απόγευμα.
»Όλες οι είσοδοι των κτιρίων που γειτνιάζουν με τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, όπως και οι καγκελόπορτες της περίφραξης προς τις οδούς αυτές θα κλειδωθούν μετά τις 17:00 για λόγους ασφαλείας.
»Οι Κοσμήτορες των Σχολών των άλλων κτιρίων θα ανακοινώσουν σχετικά με την πρόσβαση στα υπόλοιπα κτίρια.
»Από την ίδια ώρα θα παραμείνει κλειστό και το φοιτητικό αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.Όλα τα σταθμευμένα οχήματα, σε όλους τους χώρους της Πανεπιστημιούπολης θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί το αργότερο μέχρι τις 17.00».
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το απευκταίο σενάριο, δυστυχώς δεν είναι πλέον τόσο μακρινό – Γιατί Ευρώπη-Ρωσία θα πάνε σε πόλεμο ως το 2030
- Σοκάρει η έκθεση για το υποβρύχιο Titan: «Έφυγαν» τσάμπα – Το μοιραίο που μπορούσε να αποφευχθεί
- Βάλλεται πανταχόθεν: Δεν ξέρει από πού να προφυλαχθεί ο Μητσοτάκης – Στο «κόλπο» και ο Καραμανλής