Ο Τραμπ συνάντησε τον Κρίστιαν Μπέιλ και νόμιζε ότι ήταν ο… Μπάτμαν

Ο Τραμπ συνάντησε τον Κρίστιαν Μπέιλ και νόμιζε ότι ήταν ο... Μπάτμαν
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε γκάφες και πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ...

Για τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή». (The Dark Knight Rises), μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Variety για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας «Vice», ο 44χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον νυν Αμερικανό πρόεδρο το 2011 στον Πύργο Τραμπ, όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Μπάτμαν, ή Μπρους Γουέιν, τον φανταστικό χαρακτήρα βιβλίων κόμικς.

Όπως τόνισε, ήταν η περίοδος των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» και ο Ντόναλντ Τραμπ του είπε «Έλα στο γραφείο».

Στη συνέχεια όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Άγγλος ηθοποιός σχολίασε «νομίζω ότι πίστευε πως ήμουν ο Μπρους Γουέιν, επειδή ήμουν ντυμένος σαν τον Μπρους Γουέιν. Έτσι μου μιλούσε σαν να ήμουν ο Μπρους Γουέιν και εγώ το συνέχισα, πραγματικά».

Ακόμη, πρόσθεσε πως «ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Δεν ήξερα τότε ότι θα έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε πως «και αυτή η ιστορία (η ταινία Vice), ξέρετε, αφορά κατά ένα μέρος το πώς έχουμε φτάσει εδώ με αυτόν… “ξεχωριστό νούμερο 1” να γίνεται πρόεδρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version