Μοναδικές γεύσεις στο Steak Alive του Κορυδαλλού

Μοναδικές γεύσεις στο Steak Alive του Κορυδαλλού

Όπως έχετε καταλάβει, εδώ στο Instanews αγαπάμε πέραν των ειδήσεων και το καλό φαγητό και πάντα μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα μέρη όπου μπορούμε να το απολαύσουμε.

Όπως έχετε καταλάβει εδώ στο Instanews αγαπάμε πέραν των ειδήσεων και το καλό φαγητό και πάντα μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα μέρη όπου μπορούμε να το απολαύσουμε.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και το νεοφερμένο Steak Alive στην γειτονιά του Κορυδαλλού. Σε ένα art deco κτίριο στην οδό Κρήτης και Αγίου Γεωργίου θα γευθείς εξαιρετικό κρέας με κοπές , αλλά και ψησίματα που το τιμούν και το αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο.

Ένα μενού προσεκτικά δομημένο που έχει στο επίκεντρο του τη δημιουργική προσέγγιση κλασικών συνταγών. Σε όλες κυριαρχούν κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας όπως Wagyu & Black Angus, αγνές πρώτες ύλες πολύ υψηλής και προσεγμένης ποιότητας αλλά και μοναδικά προϊόντα ελληνικής παραγωγής.

Και όλα αυτά από τα χέρια του head chef Γιώργου Λαϊδη και του Sous Chef Νίκου Νικόπουλου που έχουν δημιουργήσει ένα μενού με πιάτα που τιμούν το καλό κρέας!

Τα must taste πιάτα και σας μιλάμε εκ πείρας…που αξίζει να δοκιμάσεις είναι τα Japanese Wagyu, USDA Prime Rib, US Black Angus Hanger, Rib Eye, Flat Iron, Steak tartare, T-bone, Picanha, Burgers & Sliders καθώς και η εμβληματική μπριζόλα (και χιλιοποσταρισμενη σε Instagram / Facebook )Tomahawk 2kg. Οι δροσερές σαλάτες του μενού συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εμπειρία, ενώ αξίζει μια γευστική δοκιμή στο τέλος και στα γλυκά τα οποία ξεπερνούν την προσδοκία !!

Το steak alive αξίζει και με το παραπάνω την επίσκεψη για την μοναδική γεύση που παρέχει !

STEAK ALIVE Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, 2104952000

Μοναδικές γεύσεις στο Steak Alive του Κορυδαλλού Μοναδικές γεύσεις στο Steak Alive του Κορυδαλλού Μοναδικές γεύσεις στο Steak Alive του Κορυδαλλού Μοναδικές γεύσεις στο Steak Alive του Κορυδαλλού

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.