Τι λέει η αδερφή του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή – ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέει η αδερφή του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή - ΒΙΝΤΕΟ

Σίγουρη για την αθωότητα του 29χρονου ηθοποιού, που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί, εμφανίστηκε η αδερφή του φερόμενου ως δράστη.

Η υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί, η οποία αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, συνεχίζει να προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο. Ο 29χρονος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται γι’ αυτή την πράξη, βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται καθημερινά μέχρι να λυθεί το μυστήριο για το τι έγινε τελικά εκείνο το βράδυ. Από την αρχή, η οικογένεια του Έλληνα ηθοποιού βρίσκεται στο πλευρό του και δεν έχει πιστέψει στιγμή ότι ο νεαρός άντρας είναι ένοχος γι’ αυτά που τον κατηγορούν.

Η αδερφή του φερόμενου ως δράστη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» για τον αδερφό της, αναφέροντας πόσο πολύ πιστεύει σε εκείνον, ενώ αποκάλυψε και τα θετικά σχόλια που ακούει από τον κόσμο για εκείνον.

«Πιστεύω σε εκείνον και θα εξακολουθώ να πιστεύω σε εκείνον. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας και από εκεί και πέρα όλα θα φανούν, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ήδη αυτό που εισπράττω από τον κόσμο, φίλους, γνωστούς και αγνώστους είναι πάρα πολύ θετικό. Οπότε όλα νομίζω θα βγουν στην επιφάνεια και θα αποδειχτεί ότι είναι αθώος» ανέφερε, μεταξύ άλλων ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη στιγμή που τον συνάντησε στη φυλακή «Συγκινήθηκα πολύ όταν τον είδα, προσπάθησα να μην του το δείξω. Αυτό που με ρωτούσε συνέχεια ήταν αν τον πιστεύουμε και αν πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Του το αρνήθηκα αμέσως, εννοείται. Ο αδερφός μου είναι αδίκως μέσα».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.