Ένταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ένταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Επεισόδια σημειώθηκαν στα μαθητικά συλλαλητήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης υπέρ και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην Αθήνα, όπου η διαδήλωση γίνεται εναντίον των διαδηλώσεων της βόρειας Ελλάδας, ενώ η πορεία στα Προπύλαια ήταν ειρηνική, κατά πληροφορίες στο τέλος της παρείσφρησαν κουκουλοφόροι οι οποίοι έσπασαν με πέτρες σε κατάστημα τράπεζας με τους αστυνομικούς να απαντούν με κρότου λάμψης.

Ένταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην πορεία των μαθητών, που τάσσονται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγιναν επεισόδια στην οδό Μακεδονικής Αμύνης.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε φραγμό στην κατάληψη Mundo Nuevo όπου βρίσκονται αντιεξουσιαστές και μαθητές άρχισαν να πετούν πέτρες προς τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με τους τελευταίους να απαντούν με κρότου λάμψης και χημικά.

Η ατμόσφαιρα στο σημείο έχει καταστεί αποπνικτική.

Ένταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΈνταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΈνταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΈνταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΈνταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ένταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΈνταση στα μαθητικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πηγή: iefimerida

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.