Aυτή είναι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε – Τα πρώτα χαμόγελα εκτός φυλακής (ΦΩΤΟ)

Aυτή είναι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε - Τα πρώτα χαμόγελα εκτός φυλακής (ΦΩΤΟ)

Το δικαστήριο αποφάσισε το πρωί την αναστολή εκτέλεσης της ποινής για την καθαρίστρια, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης στον Άρειο Πάγο.

Πρόκειται για την υπόθεση που αφορά την καταδίκη σε 10ετη φυλάκιση της 53χρονης για πλαστογραφία του Απολυτηρίου Δημοτικού. Η γυναίκα αποφυλακίστηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, η οποία ζήτησε να της διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση προκειμένου να εξεταστεί εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.

Η καθαρίστρια εκτός φυλακής

Aυτή είναι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε - Τα πρώτα χαμόγελα εκτός φυλακής (ΦΩΤΟ)Aυτή είναι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε - Τα πρώτα χαμόγελα εκτός φυλακής (ΦΩΤΟ)Aυτή είναι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε - Τα πρώτα χαμόγελα εκτός φυλακής (ΦΩΤΟ)Aυτή είναι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε - Τα πρώτα χαμόγελα εκτός φυλακής (ΦΩΤΟ)Aυτή είναι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε - Τα πρώτα χαμόγελα εκτός φυλακής (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.