Μπεργκεράδικο ψήνει αρουραίο στα κάρβουνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεργκεράδικο ψήνει αρουραίο στα κάρβουνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Λουκέτο σε δημοφιλές μπεργκεράδικο στη Χαβάη, όταν δύο υπάλληλοι της επιχείρησης έβγαλαν video την ώρα που ψήνουν αρουραίο στη σχάρα.

Η αλυσίδα ταχυφαγείων Teddy’s Bigger Burgers προχώρησε στην απόλυση των εργαζομένων στο κατάστημά της στη Χονολουλού, αφού πρώτα οι εικόνες ντροπής έκαναν τον γύρο των social media στις αρχές της εβδομάδας.

«Είμαστε θορυβημένοι που ένας πρώην νεαρός υπάλληλος προέβη σε μια τέτοια ενέργεια, στην προσπάθειά του να καταστρέψει τη φήμη μας και χωρίς να σέβεται τα 20 χρόνια αποδοχής μας από το καταναλωτικό κοινό» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. Στο ίδιο κείμενο γνωστοποιείται ότι πραγματοποιήθηκε απολύμανση και μυοκτονία σε όλους τους χώρους της επιχείρησης.

Σύμφωνα με το RT, το αρμόδιο υγειονομικό τμήμα στη Χονολουλού θα προβεί σε επιθεώρηση των εγκαταστάσεων πριν ανάψει το «πράσινο» φως για να ανοίξει εκ νέου η επιχείρηση.

Στο Tripadvisor το συγκεκριμένο κατάστημα έχει υψηλή βαθμολογία στην κατηγορία «Φαγητό», με τα θετικά σχόλια να επικεντρώνονται στα cheeseburger και τα milkshakes.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.