Στιγμές αγωνίας σε πτήση Αθήνα – Καβάλα: Η απόφαση του πιλότου πάνω από το αεροδρόμιο!

Στιγμές αγωνίας σε πτήση Αθήνα - Καβάλα: Η απόφαση του πιλότου πάνω από το αεροδρόμιο!

Στιγμές αγωνίας έζησαν χθες (27-11-2018) οι επιβάτες της απογευματινής πτήσης της Aegean από Αθήνα προς Καβάλα καθώς το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Χρυσούπολη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όπως έγινε γνωστό από την Aegean, αιτία της αδυναμίας προσέγγισης του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” ήταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην πόλη (αέρας, βροχή).

Επρόκειτο για την πτήση 154 που αναχώρησε από την Αθήνα στις 18:40 και είχε προγραμματισμένο χρόνο προσγείωσης στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στις 19:40. Λίγο μετά τις 20:30, το ελικοφόρο αεροσκάφος που ήταν γεμάτο επιβάτες με προορισμό την Καβάλα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της αδυναμίας προσγείωσης, ακυρώθηκε και η τακτική βραδινή πτήση της Τρίτης από Καβάλα για Αθήνα.

Οι επιβάτες της πτήσης διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο με έξοδα της αεροπορικής εταιρείας και το πρωί της Τετάρτης επρόκειτο να προωθηθούν στην Καβάλα με έκτακτη πτήση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.