Σάλος στη Ρόδο: Καθηγητής κατηγορείται ότι άφησε έγκυο μαθήτριά του

Σάλος στη Ρόδο: Καθηγητής κατηγορείται ότι άφησε έγκυο μαθήτριά του

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ρόδου, από τις καταγγελίες που έγιναν από γονείς μαθήτριας εις βάρος καθηγητή της ο οποίος φέρεται να είχε σχέση μαζί της.

Το περιστατικό πήρε διαστάσεις μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις που κατατέθηκαν και από τις δύο πλευρές και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατέληξαν προ ημερών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 12vima.gr, 43χρόνος καθηγητής σε γυμνάσιο του νησιού της Ρόδου, διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του και την άφησε έγκυο.

Όπως ισχυρίστηκαν στη μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του οι γονείς της, ο καθηγητής διατηρούσε σχέση με την κόρη τους από την περίοδο που ήταν μαθήτρια του γυμνασίου, ανήλικη δηλαδή, την οποία άφησε έγκυο και  έκανε έκτρωση.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά το κορίτσι συνέχισε να έχει σχέση με τον καθηγητή, έφυγε από το σπίτι της και η όποια επαφή με τους γονείς της ήταν μέσω μηνυμάτων. Μετά από λίγο διάστημα χάθηκε κάθε επαφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, προ ημερών οι γονείς της 18χρονης συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο με τον καθηγητή και διαπληκτίστηκαν έντονα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, οι γονείς της 18χρονης, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μητέρας της και στη συνέχεια κατέληξαν και οι τρεις μαζί στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.