
Mεγάλοι βράχοι έπεσαν από τους πρόποδες του λόφου του Προφήτη Ηλία.
Την έκταση της καταστροφής που προκάλεσε η κατολίσθηση στο Πλωμάρι καταγράφει βίντεο από drone.
To Σάββατο, μεγάλοι βράχοι έπεσαν από τους πρόποδες του λόφου του Προφήτη Ηλία με αποτέλεσμα να προκληθούν, ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές, σε σπίτια, σε ένα στάβλο και σε ένα μηχανάκι.
Οι κάτοικοι του χωριού τρόμαξαν και βγήκαν αμέσως έξω, η κατάσταση θύμιζε σεισμό και πολλοί απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους.
Σύμφωνα με την απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, το τμήμα του οικισμού που οριοθετήθηκε λόγω της κατολίσθησης περιλαμβάνει 29 κτίσματα εκ των οποίων 15 σπίτια, η εκκένωση δε αφορά συνολικά 37 ανθρώπους.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πυρ ομαδόν κατά Δένδια: Τον «κάρφωσε» υπουργός, αλλά και μεγαλοδημοσιογράφος για τον Άγνωστο Στρατιώτη – «Μόνο σε κώμα δεν θα ερχόμουν στη Βουλή»
- Από την Καρντάσιαν και τις απαγωγές των πλούσιων αφεντικών κρυπτονομισμάτων, στο Λούβρο – Η τελευταία ελπίδα της Γαλλίας να βρεθούν τα κοσμήματα ονομάζεται BRB
- «Είναι χάσιμο χρόνου»: Τι οδήγησε στο ναυάγιο των νέων ειρηνευτικών επαφών για την Ουκρανία μεταξύ Τραμπ-Πούτιν