Νέο διευθυντικό στέλεχος με… τις ευλογίες Κωστόπουλου-Σκορδά στο Open

Νέο διευθυντικό στέλεχος με... τις ευλογίες Κωστόπουλου-Σκορδά στο Open

Η Σόνια Καζόνη έχει θητεία χρόνων ΙΜΑΚΟ και στενή επαφή με τους Σκορδά-Λιάγκα των οποίων είναι κουμπάρα.

Είναι επίσημο, εργάζεται εδώ και μια εβδομάδα από το γραφείο της στο ΟΡΕΝ και δεν μπορεί, θα έρθει σύντομα και το επίσημο δελτίο Τύπου.

Η Σόνια Καζόνη είναι η νέα διευθύντρια γραφείου Τύπου και δημοσίων σχέσεων του ΟΡΕΝ. Εμείς σας το είχαμε γράψει πριν από δύο εβδομάδες, πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Με βαρύ βιογραφικό σε επιτελικές θέσεις, 13 χρόνια στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου, από τα οποία τα επτά ως διευθύντρια του NITRO, η κα Καζόνη γνωρίζει άριστα τόσο την ελληνική showbiz αλλά και το δημοσιογραφικό χώρο. Ήταν αρχισυντάκτρια στο περιοδικό BLUE της Aegean και τα τελευταία έξι χρόνια manager στο περιοδικό People της TIME INCστην Ελλάδα, στην εταιρεία Olive Media.

Νέο διευθυντικό στέλεχος με... τις ευλογίες Κωστόπουλου-Σκορδά στο Open

Είναι η κουμπάρα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, επιστήθια φίλη της Φαίης και είχε αναλάβει, μεταξύ άλλων και τη διεύθυνση του site της Σκορδά έως …χθες.

Πλέον όμως μοναδική ενασχόληση της θα είναι οι δημόσιες σχέσεις στο ΟΡΕΝ, μια πολύ δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει αν διαχειριστεί όχι μόνο τους παρουσιαστές και δημοσιογράφους των εκπομπών και τους ηθοποιούς των σειρών, αλλά και την «δημοσιογραφική πιάτσα» με λογής λογής διαφορετικές προσωπικότητες συναδέλφων. Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου εύκολο να μπορεις να διαχειριστείς δημοσιογράφους, οι οποίοι καθημερινά κυνηγάνε την αποκλειστική είδηση, αλλά και να βγάλουν στη δημοσιότητα πράγματα που κρύβονται πίσω από την κουίντα ενός τηλεοπτικού καναλιού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.